Gratis bezorging vanaf €50 ⭐ Werkdagen voor 14u besteld, morgen in huis ⭐ 24/7 email support ⭐ Al 10 jaar webshop

Onze Visie - Meer Dan Een Woord

Bij Coolgods is onze visie eenvoudig: we willen jou voorzien van de beste producten om jouw dagelijks leven comfortabeler, gezonder en leuker te maken.

Wij zijn jouw online bestemming voor ergonomische bureau- en computerbenodigdheden, omdat we geloven dat een gezonde werkomgeving van essentieel belang is. Of je nu thuis werkt, in een kantoor of onderweg, we hebben de tools die jou helpen om productiever en comfortabeler te zijn.

Maar we gaan verder dan dat. We bieden ook een scala aan producten voor gezonde recreatie, zodat je optimaal kunt genieten van je vrije tijd. Onze duurzame kampeer artikelen zijn ontworpen om avontuurlijke geesten te ondersteunen terwijl ze genieten van de natuur zonder het milieu te schaden.

En laten we de harige leden van je gezin niet vergeten. Bij Coolgods hebben we ook de leukste en handigste producten voor alle honden en katten. We begrijpen dat huisdieren een speciale plaats in je hart hebben, en we streven ernaar om hun leven en jouw relatie met hen nog beter te maken.

Bij Coolgods gaat het niet alleen om producten, maar om de levens die we verbeteren. We zijn gepassioneerd door wat we doen en staan achter de kwaliteit en duurzaamheid van alles wat we aanbieden. Ons doel is om jou te helpen een gezonder, comfortabeler, en leuker leven te leiden.

Wanneer je vragen hebt of graag advies wenst, dan horen wij uiteraard heel graag van je. Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via telefoon, e-mail en onze chatbox rechts onderin.

Coolgods.nl
Onderdeel van Spire Hub B.V. sinds 1999

Havenweg 16
6006 SM Weert
Nederland
Tel.: 0495-596518
Email: info@coolgods.nl

KVK: 81093233
BTW: NL861925919B01
BANK: NL29 RABO 0348 6722 41